Park tájolása

Dél-Keleti fekvés, piliscsévi vasút megálló mellett

Ipari padlózat

Könnyű karbantartás, gyors tisztítás

Magas feszültség

Akár hütött árút is tárolhat, rendszereink alkalmasak rá.

Épület diagnosztika

Tűzjelző rendszer és Home Manager segíti az optimális fogyasztások beállítását.

mailto:office@csevipark.hu

Rakodótér A modern raktár feltétele, hogy logisztikailag gyorsan és egyszerűen tudjon fogadni és indítani raklapokat, egységcsomagokat. Saját bejárata nem zavarja az Ügyfélparkolós közlekedést. Szeperáltan intézhet mindent.

Magas polcrendszer és targonca bérlési lehetőség.

Kítűnő választás webshopoknak.

Bemutatótér Napos zöldterület, termoüvegek fokozzák a vásárlási komfortzónát. Ügyfelei is szivesebben vásárolnak egy tágas térből. Vásárlóterületét folyamatosan könnyen feltöltheti, Ön dönti el hol helyezkedjenek el a polcai és mennyi területre van szüksége.

Világos Bemutatótér

Üzlethelységnek ideális.

Műhely irodahelységgel, munkafelvételi pontnak vagy logisztikai írányításhoz. A légkondiciónálóval és vonalakkal felszerelt Porta állomás akár a lerakodást is írányíthatja.

Iroda helységek technikai felszereltséggel.

Tartsa egyben a csapatát. Open office lehetőségek.

Adjon beszállítóinak saját mosdóhelységet zuhanyzóval, főzőhelységgel. Emelje magas szintre a lerakodási és felrakodási időket.

Pihenőhely

Kítűnő adottságokkal.

Tárgyalások és vendégfogadás magas fokon. Nem csak a bemutatótéren, de az épület iroda helységeiben is bérelhet helységet. Vezetősége saját luxus körülmények között európai szinten klímás helységekben, árnyékolós irodákban és saját konyhával, bejárattal de saját parkoló helységgel.

Vezetői irodák

Minőségi felszerelt irodákban.